fbpx

Onze Kracht

VOLOP Kwaliteit

Kwaliteit is een van de 3 belangrijke pijlers binnen VOLOP Zorg. Middels ons netwerk beschikken wij over kennis en expertise op het gebied van al uw behoeftes rondom zorgverlening. VOLOP Zorg hecht veel waarde aan diversiteit, kennis en ervaring.

Wij garanderen onze opdrachtgevers optimale kwaliteit. Wanneer zich ergens een knelpunt of probleem voordoet grijpen wij direct in. De tevredenheid van onze cliënten en opdrachtgevers is de essentie van onze zorgprofessionals.

Onze zorgprofessionals beschikken over een:

N

Goede opleiding

N

Sterke persoonlijkheid

N

Dienstverlenende- en professionele houding

“Onze opdrachtgevers zijn altijd verzekerd van de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs”

VOLOP Aandacht

Zorgprofessionals:
Regelmatig worden onze zorgprofessionals uitgenodigd voor een gesprek waarin hun werkzaamheden en ontwikkelingen worden besproken.

Hierdoor creëren wij een sterke en persoonlijke band met onze mensen en kunnen wij blijven investeren in hun persoonlijke ontwikkelingen. Dit doen wij door middel van scholing, training en coaching. Ons uiteindelijke doel is, dat onze zorgprofessionals elke dag de beste versie van zichzelf mogen en kunnen zijn.

Opdrachtgevers:
Aangezien wij het belangrijk vinden dat wij voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers, bezoeken wij onze opdrachtgevers met regelmaat. Ook de werkvloer verliezen wij hierbij niet uit het oog. Wij willen niet alleen onze zorgprofessionals door en door kennen, maar natuurlijk ook onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij altijd de geschikte mensen op de juiste plaats beschikbaar stellen voor u.

Tijdens onze bezoeken evalueren wij met de opdrachtgevers de kwaliteit van onze dienstverlening. Het evaluatiegesprek is er met name op gericht om kansen nog meer te benutten. De gedachte is dan: Hoe kunnen wij de samenwerking met onze opdrachtgevers verder optimaliseren?
Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie en dat zaken die de nodige prioriteit vragen niet blijven liggen want alles wat je aandacht geeft groeit!

“Het oprechtste compliment dat wij onze opdrachtgevers en medewerkers kunnen geven is aandacht.”

VOLOP Flexibiliteit

Wij zorgen voor de juiste bemiddeling van zeer ervaren zorgprofessionals in de zorg- en welzijnssector. VOLOP Zorg is 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Wij kunnen snel en adequaat handelen waar nodig is en hebben zorgprofessionals beschikbaar in het hele land.

Het kan zijn dat u als instelling voor de situatie komt te staan dat u, als gevolg van uitval of wegens andere omstandigheden, per direct een beroep wilt doen op onze dienstverlening. Dit kan zowel op korte termijn als op projectbasis zijn. Wij begrijpen dit als geen ander en kunnen u direct voorzien van de juiste dienstverlening.

Onze Dienstverlening

N

Gehandicaptenzorg

N

Geestelijke gezondheidszorg

N

Jeugdzorg

N

Ouderenzorg

N

Psychiatrie

N

Crisiszorg

N

Interventieteam

N

Speciaal onderwijs

N

Verslavingszorg

N

Trainingen

Direct personeel nodig?

Bel onze 24-uurs lijn:
06 11 44 67 27

VOLOP Zorg B.V.

VOLOP Zorg is opgericht door zorgverleners voor zorgverleners.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van flexibele zorgverleners.

Contact

Databankweg 26 , Amersfoort

033 285 72 46

info@volopzorg.nl